med bra balans går det som en dans :)

Hella, enstjärnig i Tranemo


Dream Purple Music, enstjärnig i Tranemo


Tycker de är ganska modiga som bara hoppar rätt ut sådär :)
Hella blev nog lite chockad när det gick nerför på andra sidan,
fick luta mig bakåt massa när hon upptäckte det ;pTranemo, CNC *, Exclusive Horse Wear Cup 2007

Enstjärnig fälttävlan idag med både Hella och Hedda.
Startade Hella först, fick 51 straffar i dressyren, vilket är det bästa vi har fått!
Var felfria i banhoppningen, hoppade jättefint! Låg på en tolfte plats och det var elva placerade. Sedan var det terrängen, en bana med mycket utförshopp och lite tekniska svårigheter! Tiden var snålt tagen och många av ryttarna innan mig fick nästan en minut för långsam tid. Optimaltiden var 04:54.
Gick ut i terrängen med målet att gå felfritt med bra språng (i Mantorp förra helgen kändes hon lite knackig). Felfritt blev det, med mycket bra språng! Hella var pigg och alert, så det kändes bra! Dock blev det tidsfel, red på 05:19, men det var inte så farligt. Slutade på 61 straffar, så är mycket nöjd med henne! Kom tolva, så lite småsurt att komma precis utanför placering, men är nöjd ändå! :)
Sedan var det Hedda, som är gräslig i dressyren, men fick 67 straffar, vilket var bättre än förra helgens 72, så får se det som en utveckling! Felfri i banhoppningen också!
Målet i terrängen med henne var också att få bra språng och rida felfritt. Red felfritt och fick jättefina språng, hon tvekade inte på något och bara flög över! Fick en extra straff för överskriden tid, vilket inte är någonting tycker jag, så slutade på 68 straff. Kollade inte vilken plats jag slutade på med henne, men avancerade ett antal placeringar iaf!

Exclusive Horse Wear Cup 2007 hade sin första deltävling i Tranemo (en cup för juniorer som går i enstjärnig fälttävlan). Det är två deltävlingar till, Gärds och Trossnäs, sedan är finalen på SM!
Gick i alla fall bra, kom 2a med Hella och 4a med Hedda, så fick allt lite fina priser med mig! Så det var roligt! Hoppas att det går bra på de andra deltävlingarna med!

Har kvalat till tvåstjärnigt med båda hästarna också! Men dröjer nog till nästa år innan jag startar det, ska rida enstjärnig hela året och börja med det nästa säsong med,  går det bra så blir det nog att gå upp till tvåstjärnig :)

Bilder kommer lite senare också! Men en lyckad tävling! :) :)
me like a lot! :)

detta är något jag är besatt av :) The OC!

image115
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.