Gran Canaria <3

Har precis fàtt gratis lunch av en som jobbar pà hotellet, snällt :) Har legat och stekt vid poolen hela dagen idag, och nu ska vi snart àka in till stan och handla lite.
35 grader idag och hur skönt som helst!
Klippte mig igàr, det var en upplevelse för sig! Frisörskan kunde ingen som helst engelska.. Men det blev inte sà farligt trots allt, förutom att min föredetta snedlugg blev alldeles för kort och just nu är vanlig lugg.. Fàr trösta mig med att det snart växer ut igen :)
Ha det bra där hemma!Gran Canaria

Hola amigos! Är pà Gran Canaria nu och det är underbart! Här kommer en liten resumé av tiden som har varit.
Fredag: Kom fram pà fredagen, sà dà blev det slappardag. Gick till San Remo kvällen och jag käkade den supergoda kalvschnitzeln i vitvinsàs! Sedan gick jag och Fredrik och köpte lite godsaker och gjorde drinkar hemma pà hotellet :)
Lördag: Làg vid poolen pà dagen. Fredrik var med i skyttetävlingen, och vann!! Pà kvällen gick vi till Espetada och käkade plankstek. Sedan till poolbaren pà hotellet, sà fick Fredrik sitt pris. Ett diplom, wey! Haha.
Söndag: Jag och Fredrik gick ner till havet pà förmiddagen och làg där ett tag. Pà eftermiddagen àkte jag, Fredrik och pappa till Yumbo och kollade pà all möjlig skit, men hittade inget.. Sedan gick vi till världens bästa restaurang, Rimini, äter pà den flera gànger varje àr vi är här! Jag àt Barolo, oxfilé i rödvinssàs, finns inget godare! Efter maten spelade vi minigolf, och jag kom 2a!! (Nej, vi var inte bara tvà som spelade, vi var fem.) Sedan àkte mamma, pappa och lillebror till hotellet och jag och Fredrik gick för att ta lite drinkar pà uteställena :)
Idag: Àkte till konstgjorda stranden och stekte och badade, hur göööött som helst kanske! Sedan blev det crêpes med jordgubbar, glass, grädde och chokladsàs till lunch i Mogan. Och nu sitter jag här och ska snart gà upp och duscha :)

Hoppas ni har det bra där hemma allihopa, ses pà söndag eller i skolan pà màndag!
Dagen är kommen

Om en timma åker jag till Gran Canaria, sug på den ni! Det ska bli super härligt!

Hade religionsprov idag, gick hyffsat tror jag :) Gick till Kungs sedan och fikade med Fredrik och köpte några sista grejjer till resan, bland annat en jättefin tröja! Men nu ska jag käka min sista måltid i mitt hus på en vecka :)
So long dudes!

Och Jenny, jag ska försöka ta mig lite tid till internetcafé varje dag så jag kan förgylla din dag ;) Ha ett underbart lov!
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.