Gran Canaria

Hola amigos! Är pà Gran Canaria nu och det är underbart! Här kommer en liten resumé av tiden som har varit.
Fredag: Kom fram pà fredagen, sà dà blev det slappardag. Gick till San Remo kvällen och jag käkade den supergoda kalvschnitzeln i vitvinsàs! Sedan gick jag och Fredrik och köpte lite godsaker och gjorde drinkar hemma pà hotellet :)
Lördag: Làg vid poolen pà dagen. Fredrik var med i skyttetävlingen, och vann!! Pà kvällen gick vi till Espetada och käkade plankstek. Sedan till poolbaren pà hotellet, sà fick Fredrik sitt pris. Ett diplom, wey! Haha.
Söndag: Jag och Fredrik gick ner till havet pà förmiddagen och làg där ett tag. Pà eftermiddagen àkte jag, Fredrik och pappa till Yumbo och kollade pà all möjlig skit, men hittade inget.. Sedan gick vi till världens bästa restaurang, Rimini, äter pà den flera gànger varje àr vi är här! Jag àt Barolo, oxfilé i rödvinssàs, finns inget godare! Efter maten spelade vi minigolf, och jag kom 2a!! (Nej, vi var inte bara tvà som spelade, vi var fem.) Sedan àkte mamma, pappa och lillebror till hotellet och jag och Fredrik gick för att ta lite drinkar pà uteställena :)
Idag: Àkte till konstgjorda stranden och stekte och badade, hur göööött som helst kanske! Sedan blev det crêpes med jordgubbar, glass, grädde och chokladsàs till lunch i Mogan. Och nu sitter jag här och ska snart gà upp och duscha :)

Hoppas ni har det bra där hemma allihopa, ses pà söndag eller i skolan pà màndag!


lisa
·

Sara, sånt här är tortyr! ;)

Gabriella H
·

är inte alls avis :P:P
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.