Håll ut

Snart är det helg, känns skönt att veta. Kommer inte orka med skolan imorgon känner jag, men får väl pallra mig dit nu när jag har tvingat Jenny.

Tränade som sagt idag, på mammas häst (eller älg). Sjukt jobbigt, och jag hade kramp i händerna efteråt. Hästen lekte nämligen struts och försökte stoppa huvudet under marken. Jaja, mamma och Eva sa att det såg bra ut, men det kändes förjävligt, så som jag kämpade!

Nu är Fredrik här, gullefjun :) Imorgon ska jag och han hem till Lissan och Martin. Vi ska göra taccos och ha det mysigt! Bebisen har fortfarande inte kommit, men snart ploppar den nog ut :)

Nu ska vi gå och lägga oss i sängen och kolla på film :) Hare bra!Pissväder

Det regnar och blåser. Jag måste skritta Hedda innan jag åker till träningen. Jättekul. Inte. Skitväder.

image415Huvudvärk

Jag som var så peppad inför redovisningen idag. Men nej då. Tror ni den blev av? Nej! Läraren kunde inte få igång projektormojängen, och ingen vänlig elev hjälpte henne. Själv hade jag hjälpt henne om jag hade vetat hur man gjorde..
Eftersom den lektionen blev konstig så fick vi sluta tidigare, så klockan tio gick jag, Michan och Isabell till Kungsmässan. Jag och Michan köpte varsitt plagg från "Fashion against aids" på H&M :) Sedan hämtade jag min väska på Gina Tricot med!

Kändes som om vi var på Kungs i 100 år innan religionen började.. Fick sjukt ont i huvudet under religionen.. Men nu är jag i alla fall hemma och ska ta det lite lugnt innan träningen klockan fyra..
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.