Välkommen till familjen

Var inne på Gallerix idag för att köpa blyertspennor till jobbet. Framme vid kassan är ju mina favoritnallar. Nallarna som jag samlar på. Nallarna som jag inte kan kolla på utan att behöva köpa en. Den här lille sötnosen fick följa med mig hem!


Var inne på Lindex också och kollade rean. Gjorde ett sjukt bra kap! Fick BÅDA de här linnena för 19,50 kronor! Inte 19,50 kronor styck, utan 19,50 för båda tillsammans! Hur bra som helst!! :)Och här är bilden som alla har längtat efter! Bilden på mig med min nya frisyr, som dessutom är nyfärgad!
Ingen utväxt längre

Bara jag och Cissi på jobbet idag igen. Tommy var sjuk. Efter att vi hade stängt så fyllde Cissi i min botten. Eller aa, det skulle egentligen bara vara botten, men nu när jag är så korthårig så tog vi allt i stället :)
Efter att Cissi hade lagt i färgen så gick jag ner till parkeringen där Fredrik var för att hämta upp mig. Åkte hem till Fredrik och gjorde i ordning taccos, sedan sköljde jag ur färgen och sedan käkade vi samtidigt som vi kollade på Pussycat Dolls finalen. Helt rätt att det blev de fyra som fick bilda en grupp tycker jag :)
Nu ska vi gå och lägga oss. Fredrik ska nog kolla på film, men jag är dötrött och ska dessutom jobba imorgon, så kommer nog somna snart.

Här är snygga jag hemma hos Fredrik med en massa ljusfärg i håret ;)Idag har jag fått/köpt massa nya saker

Jajjemen, alltid trevligt med nya saker! :)
Den allra största nyheten för mig idag är min nya frisyr. Tro det eller ej, men jag är riktigt korthårig nu! Cissi fick sin vilja igenom och klippte av mig håret på min lunch idag. Några på salongen har tjajat ett tag nu att jag skulle passa superbra i kort hår, så nu tänkte jag att de skulle få som de ville, och faktum är att jag trivs bra i det än så länge, även om det är ovant nu i början. Har bara fått massa positiva kommentarer, och Cissi är helnöjd :)

Här ser man ju på sidorna hur kort det är. Ska ta ett kort bakifrån någon dag och lägga in. Vad tycker du Nina? :)

Var ju tvungen att köpa lite nya grejer till nya frillen då så klart! Blev ett spray wax från KMS  (138 kronor på Kungs-salongen) och en liten bäbisplattång från HH Simonsen (299 kronor på Kungs-salongen). Sedan hade jag även turen att få ta en produkt från TIGI idag, så då tog jag Cocky, perfekt om man vill ruffsa till det lite :)

  

Sedan fick jag ju Victoria's Secret trosor igår av Therese (Fredriks storasyster). Låg så tjusigt i den här lilla presentpåsen. Fick sex stycken; ett par svarta i spets, ett par benvita i spets, ett par ljusgröna och lila i spets och ett par röda och ett par blåa i något annat mysigt material. Det var ju inte bara jag som blev glad över dessa små trosor, Fredrik blev överlycklig när han fick se dem på! :)
 

Fick en nalle av Fredrik idag också! Varför? Ingen aning! Han är för söt min älskling! Han var nämligen i Danmark i lördags och söndags med två kompisar. När han var där skickade han ett sms där han skrev att han skulle köpa en liten present med hem till mig. Dock hade han inte hittat något, så idag när han släppte av mig på jobbet så gick han till Gallerix och köpte en nalle till mig istället. Hihi, han vet allt vad jag tycker om att få :)

Sedan kom mormor förbi också när Cissi var i full gång och klippte mig. När jag var färdigklippt så gick vi ner till Hallbergs guld innan min rast var slut och så köpte mormor en berlock till mitt Pandoraarmband. Hon är så snäll min lilla mormor. Hon köpte berlocken till mig dels för att jag hade namnsdag här om veckan och dels för att jag och Hedda kom 4a på tävlingen i helgen :)

Den här fina berlocken blev det :)


Tänka sig så mycket nytt och fint jag har både fått och köpt idag. Ja, idag har varit en bra dag :)
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.