Ligister på tåget

Då är man hemma igen! Rätt skönt, men har haft det trevligt upp i Stockholm :)

Tåget gick klockan tre hem och vi var framme i Göteborg klockan åtta. Fem timmars plåga kan jag tala om.
I sätena brevid mig och mamma satt en mamma och en pappa med deras tre söner som kan ha varit fyra, fem och sex år gamla. Tre små ligister. De var så jävla jobbiga.
Ungarna sprang fram och tillbaka i vagnen och skrek och gapade och slogs. De ropade massa fula ord, som till exempel fitta, fuck och jävlar. De ropade "jävla mamma" när de inte fick som de ville. Detta konstant i fem timmar!
Fattar inte hur man kan acceptera det som förälder. Det var precis som om deras föräldrar var rädda för sina egna barn och inte vågade skälla på dem inför oss andra passagerare. Synd, för de hade kunnat behövt att någon skällde och hotade dem lite. De visade ingen respekt över huvud taget mot sina föräldrar.
Tycker inte att man ska åka tåg med småbarn som inte är uppfostrade. I så fall ska de ha munkavel och tvångströja på sig.God morgon

Ska strax ta tunnelbanan till Globen och gå på första föreställningen :) Den är slut klockan tolv, och mitt och mammas tåg går klockan tre till Göteborg, så vi får väl gå omkring på stan lite :)
Hörs när jag är hemma ikväll igen!
Shopping

Idag har vi varit och shoppat en massa, speciellt julklappar. Jag köpte en julklapp till Lissan och en till lilla Melina :) Sedan köpte jag till mig själv en klänning från Zara, ett par leggings från Gina och sedan ett par skor från Kappahl. Bilder kommer när jag är tillbaka hemma igen!

Nu hålls det på att bakas i huset. Lussebullar och julgodis. Sedan blir det middag, jag är sjukt hungrig!
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.