Hoppning

Idag efter att jag hade jobbat så hoppade jag med båda hästarna hemma i paddocken. Började med Rivica, som bara är tre år. Det var andra gången jag hoppade henne idag och det gick superbra! Förra gången förstod hon ju inte helt vad jag menade, men idag var hon helt med på noterna och tyckte det var megakul!

Mamma fotograferade och filmade, så här kommer en liten film när jag hoppar Rivica :)


Efteråt så hoppade jag Hedda. Hon var megafin :) Här kommer en film när jag hoppar henne också :)


Glömde ju också att lägga ut filmen från när jag tävlade fälttävlan i lördags i Plönninge. Men bättre sent än aldrig, här kommer den filmen också! Enstjärnig fälttävlan, jag och Hedda :)


Hoppas ni orkade kolla på alla, annars är ni lata!De senaste köpen

Här kommer ett litet bildinlägg med mina senaste köp :)

Köpte de här übersnygga t-shirtarna på Gina i måndags :) Fick dock gå och byta till en storlek mindre idag, de var rätt stora i storlekarna, men nu passade de kanoners :)

 

På Body Shop blev det ny body wash. Luktar "mmmm"!Igår fick jag även hem ett paket med Disneyklassiker nr 37, Tarzan. Ni som också är Disneyfreaks vet ju att den inte finns att köpa nu, men jag hittade den på Tradera. Ny och inplastad :) Köper inga filmer där om de inte är inplastade, då kan det ju vara hack i skivan eller fult fodral, och det vill jag ju inte ha :)

Mary Kay Make-up

Har varit på make-up-kväll hos Mary Kay med Lissan och Maria (Fredriks mamma). Fick massa tips och provade allt deras smink :)
Är jättetrött nu och börjar jobba klockan åtta imorgon, så tänkte gå och lägga mig. Men det kommer komma ett inlägg med mina senaste köp snart, så håll utkik!
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.