Hej då Sverige

Om drygt en halvtimma ska vi åka till Landvetter flygplats! Landar i Boston klockan åtta ikväll. Ha det underbart hemma i Sverige så länge!
Puss & Kram
Dagen är kommen!

Tisdag den 30 juni = Dagen jag och Fredrik åker till USA :)

Japp, nu är dagen jag har väntat på här! Ska inte åka än på några timmar, men jag har inte packat klart än, så var lika bra att gå upp tidigt så att jag inte får stressa sedan :)
Just nu håller jag på och letar ihjäl mig efter inpackningen som jag köpte igår.. Som ni vet så la jag ju in ett kort på den i inlägget nedan, och det kortet tog jag vid datorn.. Men inte finns det någon inpackning här längre.. Helt mysko, hur grejer bara kan försvinna..
Och på tal om inpackningar så tänkte jag föresten tipsa om en också! Anledningen till att jag köpte en ny var ju så klart för att den gamla nästan är slut :)
Den som jag har använt nu är också från MOP, Extreme Protein heter den. Har varit jättenöjd med den! Den är speciellt framtagen för att stärka och bygga upp hår som är blonderade/blekta (med andra ord svårt skadade hår).
Den här inpackningen innehåller massa proteiner så som vete-, soja- och mjölkproteiner och vegetabiliska proteiner. Den innehåller även olivolja och fruktolja. En riktig hälsokur för håret med andra ord!
Har som sagt varit jättenöjd med denna och märkt skillnad, så tycker definitivt ni med skadat hår ska prova denna. Den är inte speciellt dyr heller, har för mig att den kostar 179:-. Ett bra pris för en bra inpackning :)

Bilder à la Måndag

Köpte ny inpackning idag från MOP :)Dagens lunch blev pasta bolognese. Mums :)Glass! Daim, Dulce de leche och Lakrits. Mums!Jag hade mina brillor på mig på jobbet idag. Visst ser jag smart ut? ;)Köpte ett litet resekit på Body Shop. Wild cherry :)Fick den här söta Pandoraberlocken på posten idag :) En bil!Fick första säsongen av Gossip Girl idag också :DFick även det här fotot på mig och Hedda idag också :) Det är från när vi var i Gärds och red fälttävlan. Ska rama in det när jag kommer hem och sätta det på väggen :)Men nu ska jag packa det sista! Hörs imorgon innan jag åker! :)
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.