Dagen är kommen!

Tisdag den 30 juni = Dagen jag och Fredrik åker till USA :)

Japp, nu är dagen jag har väntat på här! Ska inte åka än på några timmar, men jag har inte packat klart än, så var lika bra att gå upp tidigt så att jag inte får stressa sedan :)
Just nu håller jag på och letar ihjäl mig efter inpackningen som jag köpte igår.. Som ni vet så la jag ju in ett kort på den i inlägget nedan, och det kortet tog jag vid datorn.. Men inte finns det någon inpackning här längre.. Helt mysko, hur grejer bara kan försvinna..
Och på tal om inpackningar så tänkte jag föresten tipsa om en också! Anledningen till att jag köpte en ny var ju så klart för att den gamla nästan är slut :)
Den som jag har använt nu är också från MOP, Extreme Protein heter den. Har varit jättenöjd med den! Den är speciellt framtagen för att stärka och bygga upp hår som är blonderade/blekta (med andra ord svårt skadade hår).
Den här inpackningen innehåller massa proteiner så som vete-, soja- och mjölkproteiner och vegetabiliska proteiner. Den innehåller även olivolja och fruktolja. En riktig hälsokur för håret med andra ord!
Har som sagt varit jättenöjd med denna och märkt skillnad, så tycker definitivt ni med skadat hår ska prova denna. Den är inte speciellt dyr heller, har för mig att den kostar 179:-. Ett bra pris för en bra inpackning :)Ida Björck
· http://idahbjork.blogg.se/

fan vad kul, hoppas att ni har det superb :D

Anonym
· http://minnahokka.blogg.se/

ni får ha det så kul ;D

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆
· http://fashionstars.blogg.se/

åh ha det underbart =)

Malin-Hockeyfruga
· http://mysunshinestory.blogg.se/

hihi ja de är kul att byta ibland:) ååh gud ja de är idag ni åker ju, va härligt.. min syrra åkte till rom idag..alla åker..huhu..vill meee:P hihi men har du inte packat klart än ;O eheh
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.