Min födelsedag

Ja, igår fyllde jag som sagt 19 år. Här kommer lite bilder!

Fick två presenter på morgonen, en av pappa och en av Fredrik. Av pappa fick jag en berlock till mitt pandoraarmband och av Fredrik fick jag en jättefin klänning från Nelly som jag hade önskat mig.

Åkte sedan till Kungsmässan och köpte tårta på Ica som jag hade med mig till salongen. Mycket gott.När jag jobbade kom Anna och Charline förbi med blommor till mig :)När jag slutade åkte jag hem, så kom mormor och morfar hem till oss och åt tårta och så fick jag presenter. Det blev passionsfrukts- och annanastårta och prinsesstårta.

 

Av min lillebror fick jag ett presentkort på Zara i födelsedagspresent och av mamma och pappa fick jag 100 dollar och av mormor och morfar fick jag 120 dollar.

 

Av Fredrik fick jag en till present på kvällen, en sådan söt Mirandanalle som jag samlar på :) Och av mamma och pappa fick jag även ett Ritzenhoff champagneglas till min samling.

 

Av Fredriks familj fick jag ett kit från The Body Shop och en ljuslykta :)

 Grattis till mig!! =)

Idag fyller jag hela 19 år! :) Fick frukost på sängen av familjen och Fredrik, och så fick jag två paket. Fick en Pandoraberlock av pappa och en klänning av Fredrik :) Resten ska jag få ikväll när mormor och morfar kommer hit.
Ska jobba idag 10 - 19, och det känns inte alls tråkigt att jobba på min födelsedag faktiskt. Tvärtom, har ju grymmaste arbetskamraterna :)
Men nu måste jag göra mig i ordning. Hörs ikväll!
Restaurang Frågetecknet

Igårkväll var vi som sagt på restaurang. Så här såg jag ut:

 

På Frågetecknet åt jag Tournedo, och den smakade supergott! Fredrik provade vildsvin och tyckte att det smakade bra :)

 

Sedan skulle vi beställa dessert, och det var en stor besvikelse. Innan har de haft världens godaste chokladmousse som är gjord av både brun och vit choklad, och jag hade verkligen sett fram emot den, men nej. Tror ni inte att de har ändra hela dessertmenyn? Jo!
Så istället fick det bli en vaniljpannacotta med apelsinknäck ovanpå, men den var inte jättelyckad.
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.