Brutal film!

Filmen, Immortals, som Fredrik och jag såg ikväll var grym! Riktigt brutal, men helt klart grym! Jag älskar filmer som utspelar sig förr i tiden och när gudar är inblandade. Dock blev den sista slutstriden i filmen lite väl lång och slutet kändes lite halvdant. Man visste liksom inte om det var slutet, eller om det kommer komma en tvåa, men den som lever får se :)

4 av 5 toasters till Immortals!Gick till MAX innan bion och käkade hamburgare och chokladmousse till efterrätt :)Inne på Bergakungen med Mästerkatten. Ska lätt se den när den kommer på bio! :)
Immortals

Ikväll ska Fredrik och jag åka in till Göteborg och gå på bio :) Fredrik har nämligen fått åtta stycken biobiljetter, så fyra gratis biobesök kommer det bli inom den närmsta tiden :)
Ikväll ska vi se Immortals i 3D. När jag såg trailern verkade det vara en film i min smak, så hoppas den är bra :)

 

 

Så här står det på SF:s hemsida: Efter att de grekiska krigarna till slut vunnit över Titanerna, dyker ett nytt hot upp mot dem. Med enorm kraft, deklarerar Kung Hyperon krig mot hela mänskligheten.Things I'm going to do; Part 5

Lista nummer fem med saker jag kommer göra inom en snar framtid :)Nu kan man ju inte alltid lita på vädret, men den 5 januari borde det ju vara snö i New York :) Vi ska nämligen mellanlanda där på vägen hem från Las Vegas och vara där en dag innan vi åker hem till Sverige, och då blir det en promenad i Central Park :) Sist vi var där var det mitt i sommaren och allt var grönt och blommigt :)Ska inte flytta till San Diego, men ska ju besöka staden i september nästa år :) Kommer både börja och avsluta vår road trip där :) Förresten så var det många som undrade om vi inte skulla stanna i Laguna Beach på vägen från San Diego till Los Angeles, och det ska vi, fast inte på vägen upp, utan när vi är på väg tillbaka till San Diego kommer vi stanna i både Laguna Beach och San Clemente, men det får ni läsa om i mitt sista inlägg om vår road trip planering :)Fredrik och jag ska åka till Hollywood-skylten, där lär kameran gå lös! :)

dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.