Pics från idag

Jag har ju som sagt (för hundraelfte gången) glömt min kamerasladd hemma, men mamma har ju en iPhone som hon har laddat upp massa bilder på Facebook med som jag har snott :) Visar dem så länge till jag kommit hem och laddat in mina egna bilder :)Min nya bikini från VS invigde jag idag :)Jag, pappa och farmor i Mogán :)Crepes till lunch ;)Åkte till Amadores och badade och solade :)
Poolhäng

Fint, klart väder idag :) Har legat vid poolen hela förmiddagen och ska gå ner och ligga en stund till. Måste passa på att njuta av värmen nu när jag fick lite mini-semester :)
Rimini

Go'kväll! Efter att jag hade överraskat dem idag på hotellet (läs inlägget nedan) så gjorde vi oss i ordning och åkte in till Playa del Íngles och åt middag på min favorittrestaurang, Rimini :) Först blev det bruschetta till förrätt, Barolo till varmrätt (oxfilé med rödvinsås) och Rimini är kända för deras underbara efterrätter, så mamma, pappa och jag tog varsin och så åt vi en tredjedel var på varje så att vi fick smaka på många :) Tog en brownie med glass, grädde och valnötter, en chokladmousse och en citronpannacotta. Hur gott som helst! :)
Nu blir det sova och imorgon lägga vid poolen och gotta mig :) Eftersom jag glömde kamerasladden hemma får det bli bilder som jag redan har på datorn, men inte visat i bloggen innan :)

God natt!Ska inviga min nya bikini imorgon som jag visade i två inlägg ner :)


Foto: Jag

dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.