Stratosphere

Gott nytt år till er hemma i Sverige :) Här är det mååånga timmar kvar till vi ska fira in det nya året, ska gå och äta frukost nu :) Igår kväll åkte vi till Stratosphere och åt middag uppe i restaurangen Top of the World. Fick bord precis vid fönstret. Underbart :)
 Shoppingdag!

Nyårsafton hos er i Sverige nu, själva ska vi gå och lägga oss här i Vegas nu, ligger nio timmar efter i tiden :) Idag har vi haft en riktig shoppingdag och det blev en del handlat för mig. Jag handlade smycken inne på Juicy Couture, parfym på Victoria's Secret, smink på Bare Escentuals och Sephora och en superfin väska inne på Guess! :) Bilder på all shopping visar jag som vanligt när jag kommit hem till Sverige igen :)
 Hyde Bellagio

Igår kväll åkte vi till nattklubben Hyde på hotellet Bellagio. Precis vid Bellagio Fountain, riktigt fint! Mycket folk inne på klubben och plötsligt började det regna massor av konfetti från taket. Jättehäftigt! Musiken var dock sådär. I böjan var det jättebra musik att dansa till, men sedan blev det massa hiphop. Inte riktigt min stil :)
 
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.