God natt

Efter att ha försökt logga in här flera gånger under kvällen kom jag äntligen in. Har varit mycket strul med Blogg.se den sista tiden, hoppas de fixar till det snart.. Ska sova nu, efter en underbar dag! Först bra hoppträning med Hedda på förmiddagen, sedan flera timmar framför TV:n för att heja på svenskarna i fälttävlans-OS och dessutom se på när Sara Algotsson tog individuellt silver! Ut i löparspåren efter det med pappa, sedan direkt på dressyrträning med lille Marco. Hemma vid nio igen och då blev det te, macka, glass med jordgubbar och ännu mera OS :)
 
Sov gott!
 
 
Foto: JagJust Girly Things; 32

Pappa och jag kom nyss hem från en springtur (trodde jag skulle dö) och det hade inte varit fel med en stor skål Ben & Jerry's nu, men istället är det bara att sätta på sig ridkläderna igen och åka till dressyrträningen. Ingen rast, ingen ro! Och stort grattis till Sara Algotsson som tog Sveriges första medalj i OS idag, genom ett silver i fälttävlan!!! :)
Hoppträning

Var på hoppträning med Hedda i morse hos Ewa. Gick fin fint :) Ska tävla i helgen, så hoppas hon går lika fint då :) Sitter i soffan med mamma och pappa nu och väntar på att den individuella hoppningen i OS i fälttävlan ska börja. Sara Algotsson LEDER, så hoppas verkligen hon och hennes Wega är felfria! De hade verkligen förtjänat ett OS-guld :) Laget hade tyvärr oflyt och blev fyra.. Fyra straff bara från OS-brons. Så himla synd!
 
 
Film från dagens hoppträning med Hedda :)
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.