Tävling; Björbäck

Idag har Hedda och jag varit på Björbäcks nationella hopptävlingar, och vilken kanondag vi har haft! :) Hoppade först 120 cm där vi startade ganska sent. Gjorde en felfri grundomgång och sedan en felfri och riktigt snabb omhoppning som gav oss vinsten!!!! Sååå kul, för det var en riktigt bra runda och i omhoppningen kapade vi alla svängar med bra tempo. Alltid kul att vinna, och speciellt på en sådan här stor tävling där det var näst intill 100 starter, nationellt och med mycket prispengar i potten och dessutom segertäcke. Hallelujah för min lilla häst! :)
I 130 cm startade vi ganska tidigt, och det var en tidshoppning. Hedda var på hugget igen och vi gick in och satte en felfri runda. Slutade på en nionde plats och det var 22 stycken placerade, så även i denna klass blev det placering och prispengar! :)
Hedda har varit toppen hela dagen och jag har ridit bra, så det var riktigt kul att vi fick så bra utdelning! :)
 

På prisutdelningen i 120 cm! :)Lördag

Ha en underbar lördag! Själv ska jag snart bege mig ner mot Björbäck och spendera dagen där, för att ikväll, åter i Kungsbacka, gå ut och mysa med fina vänner :)
Dinner

Nyss ätit middag med min lilla familj :) Först blev det lax, sedan hade mamma gjort bärpaj till efterrätt. Alltid efterrätt när det är helg, och längtar som en tok till imorgon när det blir desserttapas på Ester med underbara vänner :) Nu blir det mys i soffan med fine Fredrik :)
 
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.