Harrods

Nu sitter vi förhoppningsvis på flyget, på väg mot Rio de Janeiro, Brasilien :) Här kommer några bilder från igår när vi drack afternoon tea på Harrods.
 
 
Foton: JagLondon; Dag 2

Go'kväll! Har nyss kommit tillbaka till hotellet efter en heldag inne i stan. Hade regn i förmiddags, så passade på att gå i lite butiker. Jag gick bland annat in på Forever21 och köpte två kjolar, köpte ett mobilskal på New Look och självklart blev det ett besök på Victoria's Secret. Det var första gången jag var på deras butik i London, och själva butiken var jätteläcker med fyra våningar och snygg inredning. Utbudet tycker jag däremot var lite sämre än i butikerna i USA. De hade jättemycket underkläder här, men på bikiniavdelningen och skönhetsavdelningen var det lite mindre. Jag köpte i alla fall en bikini, en parfym och ett travel kit. Bilder på all shopping kommer så klart i vanlig ordning :) Nu ikväll var vi på Dominion Theatre och såg musikalen We Will Rock You. Fullt ös och riktigt bra!
 
 
Nu ska jag snart sova. Imorgon flyger vi vidare till Brasilien. Visar några bilder från dagen idag och resten i ett tidsinställt inlägg imorgon.
 
 
Smygkik på nya bikinin. Bättre bilder kommer :)
 
 
Grym musikal! :)London; Dag 1

Då var första dagen här i London avklarad. Det har gått i ett! :) Var först på Dorchester och drack/åt afternoon tea, vilket var superbra. Ska ni gå på afternoon tea i London är Dorchester verkligen värt ett besök! :) Åkte sedan till hotellet och lämnade väskorna för att sedan åka till Her Majesty's Theatre och gå på Phantom of the Opera. Grymt mäktig!! :)
 
 
Foton: Jag
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.