Hot Anatomy

Hur snygg är inte denna bikini från Hot Anatomy? Finns HÄR ← Jag beställde den förra veckan. Längtar till det blir sommar så jag kan börja använda den. Vill ha sol och värme, och åka till havet! :)
 Sponsrad Video: 10 Cloverfield Lane

Har ni hunnit se nya filmen 10 Cloverfield Lane som hade premiär i Sverige igår? :) Det är en amerikansk science fiction thriller regisserad av Dan Trachtenberg. Den handlar om Michelle (spelad av Mary Elizabeth Winstead) som efter ett bråk med sin man sätter sig i bilen och kör iväg. En olycka inträffar och Michelle blir medvetslös. När hon senare vaknar upp är hon inlåst i en källare hos en man som säger att han har räddat livet på henne. Enligt honom har en kemisk attack skett och gjort världen utanför helt obeboelig. Mannen som sägs ha räddat henne, Howard (spelad av John Goodman), menar på att hon absolut inte får lämna källaren, då luften utanför har blivit dödlig.
Jag älskar science fiction och när det är lite halvläskigt! Speciellt när man ser en sådan film på bio, då blir det ännu bättre :) Fredrik och jag har bestämt att vi ska gå och se denna snart, det verkar vara en film i vår smak! Det får bli nästa biodejt :)
 

Detta är ett sponsrat inläggThings I have done; Part 197

Lista nr 197 med saker jag redan gjort här i livet :)
 
 
Jag hade sommarjobb varje sommar när jag var tonåring :) / I had a summer job every summer when I was a teenager :)
 
 
Många gånger :) / Many times :)
 
 
Jag tog med min pappa till Brasilien! Ingen av oss hade varit där innan :) / I took my dad to Brazil! None of us had been there before :)
 
 
Tacka Gud för det! Han är bäst ♥ / Thank God for that! He's the best ♥
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.