Darwin, Australia

Igår morse anlände vi till Darwin, Australien, medan solen gick upp. Så vackert! När vi hade ätit frukost och klivit av båten åkte vi till nationalparken Litchfield. Tittade på Termite Mounds och besökte sedan två små sjöar med vattenfall där vi badade. Underbart och svalkande. 33 grader i skuggan!
 Bikini Days

Nu har vi varit till havs två dagar igen, men imorgon kommer vi fram till Darwin, Australien! :) Yay! Ligger just nu 8,5 timmar före Sverige i tiden, så ska strax sova här.
Haft underbart, soligt väder de här två dagarna till havs, så det har mest blivit poolhäng, läst i solstolen, druckit goda drinkar. På kvällarna middag och show, eller film på storbildsskärmen vid poolen. Awesome!
 
 
 
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsaraBali, Indonesia

Igår, tidigt på morgonen, kom vi fram till Bali :) Fartyget fick slänga ner ankaret några kilometer utanför Bali, då det inte gick att lägga till inne vid hamnen. Så vi fick åka små tenderbåtar in till ön :) Fredrik och jag tog sedan en taxi från hamnen och åkte till Nusa Dua. Käkade lunch vid stranden och sedan blev det sol och bad. Superhärligt! Och det var jättemånga ekorrar i Nusa Dua. Såå söta!! :)
 
 
Instagram & Snapchat: aamaziingsara
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.