Apricot

Kom hem rätt sent igår kväll efter att ha varit på inflyttningsfest hos Elin och Richard, så idag blev det sovmorgon. Skönt!
Ska göra mig i ordning nu så ska Fredrik och jag åka in till Göteborg och möta upp Hannah och Peter för brunch på Casino Cosmopol. Mums! :D

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsaraSvenska Badtunnor

Fredrik och jag har pratat ett tag nu om att vi skulle vilja ha en badtunna på altanen. Såå sugen! Var hemma hos våra kompisar för inte så länge sedan, och de har en på sin uteplats. Så himla mysigt att sitta där ute och bada när det är kallt i luften och helt stjärnklart ♥ Vi satt och njöt i flera timmar i värmen!
Vi har helt klart platsen för det hemma hos oss, och jag älskar ju allt vad vardagslyx är. Tänk att gå ut på altanen en helt vanlig kväll efter en lång dag på jobbet, hoppa i badtunnan och bara koppla av..
Finns lite olika storlekar på badtunnor, men jag skulle nog ändå vilja ha en rätt stor, så man får plats några stycken. Jag menar, perfekt när man har tjejkväll?! ;)
 
 
I samarbete med Svenska BadtunnorCarli Bybel

Happy Friday! ♥ Här har det varit en lugn och skön kväll med middag och filmtittande. Ska sova nu, då jag ska upp tidigt imorgon..
 
Gårdagens sminkning blev med paletten Carli Bybel från bh cosmetics ↓ Använde alla ögonskuggor på översta raden och blandade sedan lite highlighters från nedersta raden. Jättebra pigment!!
På läpparna Cupid liquid lipstick från Lime Crime.
 
 
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.