Hockey-VM 2017

I maj börjar VM i ishockey och det kommer att hållas i Frankrike och Tyskland i år. Jag är väldigt sportintresserad överlag och brukar alltid följa de stora mästerskapen när Sverige är med i olika idrotter :) Så nu i maj lär det bli en hel del hockeytittande på TV.
Pappa och Fredrik tycker ishockey är grymt kul (här hemma hejar vi så klart på Frölunda), så de kommer garanterat att titta. Jag tycker det är väldigt roligt när vi är några stycken som tittar och hejar tillsammans. Det blir så härlig stämning! :) Pappa är alltid extremt "inne" i spelet och skriker högt när det blir mål, när han tycker någon borde utvisas osv, haha. Det brukar alltid smitta av sig, så till slut sitter vi alla där och gapar för fullt ;)
På sidan vmhockey.se finns all information om årets hockey-VM, så som TV-tablå, spelschema, grupper och tabeller m.m. Sverige är med i grupp A, precis som Danmark, Tyskland, USA, Ryssland, Lettland, Slovakien och Italien. Fyra lag i varje grupp tar sig vidare till slutspel.
Jag är inte jätteinsatt i ishockey, men brukar som sagt titta tillsammans med vänner och familj när Tre Kronor är med i till exempel VM, EM, OS, och jag tycker att Sverige nästan alltid är grymma och tar medalj?! Vi får hoppas det blir så även denna gång :)
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.