Kérastase

Som många av er vet så jobbar jag på en frisörsalong som har en stor shop med många märken. Ett av mina absoluta favoritmärken är lyxiga Kérastase. Det är ett märke som har funnits länge och deras produkter håller otroligt hög kvalitet. Jag har provat väldigt många av deras produkter, alltifrån schampo, inpackning och balsam till värmeskydd, hårolja och creme för lockiga hår. Här nedan tänkte jag tipsa om mina favoriter från Kérastase:
 
1. L'Incroyable Blowdry. Detta är ett helt grymt bra värmeskydd i cremeform. Lite som ett serum i konsistensen och otroligt drygt. Det som är unikt med detta värmeskydd är att det är omformbart och fungerar lite som stearin. När jag tillför värme, till exempel tar plattången på håret, så blir det mjukt och formar sig. När det sedan svalnar håller sig frisyren så, för att om jag sedan tar på locktången och värme så kan jag forma om håret till lockar och när håret svalnar så håller lockarna bra mycket längre än vanligt. Helt klart bästa värmeskyddet jag hittills har provat (och det är en hel del vill jag lova).
 
 
2. Discipline Bain Fluidealiste. Det här schampot passar mitt lockiga, frizziga hår väldigt bra. Det slätar ut och lugnar ner håret, men utan att tynga ner det. Håret känns fortfarande väldigt luftigt och fräscht och blir dessutom lätt att reda ut. Schampot har en mild doft och är sulfatfritt.
 
 
3. Discipline Oleo-Curl Leave-in Créme. Jag har väldigt lockigt hår i mig själv. Ibland plattar jag det, men ibland gillar jag lockarna. Dock kan de ibland leva sitt egna liv, bli frizziga och flygiga, och då är denna creme för lockigt hår perfekt. Det värsta jag vet är när håret känns stelt och pinnigt, vilket vissa lockprodukter kan göra. Denna däremot är som balsam i konsistensen och binder ihop lockarna så håret inte blir så stort och flygigt, utan mjuka lockar med stuns i. Ingen produktkänsla i håret, vilket jag gillar!
 
 
4. Resistance Masque Force Architecte. Den här inpackningen är toppen till slitet hår, vilket mitt är då jag både bleker det och stylar en del med värmeverktyg. Den ska verka 5-10 minuter, men ibland lägger jag en handduk på kudden och sover med den, det gör så gott för håret. Den bygger upp och stärker håret och efterår blir det silkeslent och lätt att kamma ur.
 
 
I samarbete med Ginos.se

Netti Starby
· http://nettistarby.blogg.se/

Vilka bra tips och jag gillar också detta märke! :-D Kramis

Hanna Karlsson
· http://hannafialotta.blogg.se/

Det låter som bra produkter!
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.