Trind Professional

För ett tag sedan fick jag hem lite handvårdsprodukter från Trind Professional. En nagelbandscreme och ett handvårdsset med en Hand Scrub, Hand Mask och Hand Repair. Såå härliga produkter :)
Älskar att ta hand om min hud och ha hemmaspa. Börjar med handskrubben som tar bort gamla hudceller med hjälp av sockerkristaller. Den har en jättehärlig konsistens och händerna känns så lena efteråt.
Steg två är att applicera handmasken och låta den verka i fem minuter. Handmasken hjälper mot torra och spruckna händer och ger massor av näring och föryngrar huden. Masken sköljs av med varmt vatten och händerna lämnas sammetslena :)
Sista steget i handvårdssetet är att massera in cremen Hand Repair. Denna creme hjälper till att förnya hudcellerna, ge lyster och förebygga hudens åldrande. Den går in snabbt i huden och kladdar inte :)
Produkterna ovan har jag använt cirka en gång i veckan. Nagelbandscremen däremot använder jag varje dag. Tar lite grand på nagelbanden och masserar in :) Den är väldigt fuktgivande och ger näring åt nagelbanden samtidigt som de blir lena och mjuka.
 
 
I samarbete med Trind Professional

Josephine
· http://nouw.com/JosephineF/

Tack så mycket!:)
Det där kiten är nog nått för mig, har såå torra händer och förstörda nagelband :D

Anita
· http://siliiins.blogg.se/

Bra tips :)

Amanda
· http://mandasdiary.devote.se

Såå bra tips!! :)
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.