Get Personal

Bara en vecka kvar till julafton nu. Helt galet vad tiden går fort! :) Men det ska bli såå mysigt. Jag verkligen älskar julen!
Är ni klara med julklapparna eller är ni den typen som stressar och handlar i sista sekund? Jag brukar handla ganska sent, men i år har jag ändå lyckats köpa några stycken i god tid. Har köpt julklapp till mamma, pappa, mormor, min bror och till min brors flickvän. Ska egentligen inte köpa så många fler. Jag ska köpa till min bästa kompis och hennes två döttrar och till jobbets julklappsspel som vi ska ha på torsdag. Jag ska köpa några julklappar till Fredrik så klart, och det är inte alltid det lättaste.
Jag vill köpa något personligt och annorlunda, som han inte har sedan tidigare. Hos GetPersonal har jag hittat flera fina presenter där man även kan få gravyr till, vilket genast gör det mer speciellt, eller hur? :)
Fredrik ääälskar klockor och har flera stycken, så den här klocklådan hade verkligen varit perfekt till honom. Den har plats för åtta stycken klockor och man kan gravera in hans namn på locket. Tror det är något han hade uppskattat. Just nu ligger klockorna bara hej svejs lite här och var. Ordning och reda ska det vara ;)
 
 
En annan julklapp som jag är inne på att köpa till Fredrik (och kanske även till pappa?) är detta set med rakprodukter från Taylor Of Old Bond Street. Det ser riktigt lyxigt ut och innehåller en viktoriansk rakhyvel, en Ivory Super Badger rakborste och en Sandalwood kräm att använda vid rakning. Fredrik har skägg och han gillar att använda olika rakprodukter och jag vet att han även pratade om att han skulle vilja ha lite "finare" verktyg och produkter, så detta kit skulle han garanterat bli glad för :)
 
 
GetPersonal har även presenter som jag själv önskar mig i julklapp, så som smyckeskrin, superfina champagne- och vinglas samt även jättefin vinstoppare och vinkylare (ja, jag gillar vin, haha!).
 
 
Detta inlägg är i samarbete med GetPeronsal.se

anniepiie
· http://anniepiie.blogg.se

Jättefina julklappstips! Jag blev klar med alla julklappar igår. :) Känns jätteskönt och jag är så nöjd med allt fint som alla kommer få. hihi

Ida Lindborg ♡
· http://photobylove.se/

Åh men vilket bra tips, faktiskt aldrig hört talats om! :D

Emelie Eriksson
· http://nouw.com/erikssonemeliee

Åh jag är verkligen den som tänker att jag ska vara ute i jättebra tid med att handla julklappar.. har fortfarande flera kvar :/

Mirre
· http://sweetwords.se

Vilka fina lådor

Linnea Kinis
· http://linneakinis.blogg.se/

så mysigt med jul snart :)

Cecilia
· http://CeciliaSalomonsson.devote.se

Mycket bra grejer :)

MartinaOlsson
· http://martinaolsson.myshowroom.se

Hej!
Jag tänkte bara ta och tipsa dig om att i lucka nummer 15 i min julkalender hittar du en tävling där du kan vinna tre stycken parfymer i olika dofter från Solinotes, som är ett nylanserat märke på den svenska marknaden! Är du sugen på att vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan :)
https://martinaolsson.myshowroom.se/72455/julkalender-lucka-15-6/

sara
· http://sarakarlson.blogg.se

Jag är alltid ute i god tid med julklapparna, brukar alltid försöka vara klar med dom till 1 december! :)
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.