Casein Pudding

Proteinpuddingen jag gjorde ikväll blev såå god! :) Hade caseinpulver med chokladsmak som jag blandade med mjölk. Tog 0,5 dl pulver och 0,5 dl mjölk. Ställde in i kylen en stund och serverade sedan med jordnötssmör på. Mums! Fick pulvret av min träningsgalna kollega Alice, nu måste jag köpa eget :)
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara ♥Drömvinsten

Vad hade ni gjort om ni vann drömvinsten? Eller är det möjligen någon här som redan vunnit den?! Själv hade jag rest, rest och rest lite till! :) Hade passat på att åka till mina drömresmål, bland annat Maldiverna, Bora Bora, Alaska, Madagascar, Kenya m.fl. Eller åkt jorden runt helt enkelt, haha ;) Finns så otroligt många platser som resgalna jag vill besöka innan jag dör..
Dessutom hade jag gärna köpt en ny och större hästgård! Gården där vi bor nu är liten och mysig, men skulle gärna ha ett större stall så att vi kan ha fler hästar (japp, skulle så klart lägga pengar på att köpa fler hästar också) och hade inte tackat nej till en manege heller.
Har ni spelat lotto på nätet någon gång? Jag har aldrig provat, men jag är dålig på att spela överhuvudtaget. Får väl prova så smått, annars kan det aldrig bli drömvinst ;) Hos lotton.nu är det 25 miljoner extra på drömvinsten, och nyligen var den uppe i hela 121 miljoner kronor. De pengarna hade verkligen inte suttit fel! Tänk att vinna så mycket pengar.. Då hade jag kunnat köpa flådigaste hästgården, ett flertal hästar samt göra alla resor jag drömt om och ändå ha en del pengar kvar. Sjukt!
 
 
Bora Bora, ett av mina drömresmål. Bokar en resa dit direkt om jag vinner på lotto!
 
I samarbete med lotton.nuKoala

Kom nyss in från stallet och har gjort en kopp te och ska titta på Pretty Little Liars. Gjorde i ordning proteinpudding som bara ska stå i kylen en stund innan jag kan äta den :)
Hur söt är inte den här tesilen då?! Köpte den som souvenir nu i höstas när vi var i Brisbane, Australien.

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.