24K Gold Edition

Fredrik och jag firade in fredagen ikväll med det här nya vinet som jag beställde på systemet. Blue Nun 24K Gold Edition ♥ Såå gott, och hur festligt med guldflakes i?! Fredagsfeeling!
Direkt när jag kom hem från jobbet idag blev det stallet och efteråt gjorde vi middag. Lax med pasta och citron- och dillsås. Smaskens. Tittade även på ett avsnitt av Westworld, som vi precis börjat följa. Verkar riktigt bra!
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsaraIn love with the Koko

Häromdagen fick jag hem In Love With The Koko Kollection från Kylie Cosmetics ♥ Den innehåller en palette med en rouge, två highlighters och en bronzer samt ett kit med tre matte liquid lipsticks och ett gloss. Såå fina! På bilden längst ner har jag på mig Bunny ↓

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsaraSalted Caramel

Ikväll grillade vi korv med bröd till middag och efteråt blev det jordgubbar och glass. Mums! Jag provade även att göra egen mangomojito. Jättegott, jag älskar mango ♥
 
Så här såg jag ut igår ↓ Använde Salted Caramel Kylighter på kindbenen, pannan, näsan och hakan. Hade sedan Kyliner i färgen Chameleon som eyeliner :) Båda dessa produkter från Kylie Cosmetics. På läpparna Underworld från Gerard Cosmetics.

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara ♥
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.