Girls Night Out

Hemkommen från en jättemysig kväll med Nina och Sandra på Tullen :) Var så länge sedan vi träffade Sandra, så det var hur kul som helst. Massor att prata om!!
Vi brukar alltid vara jättenöjda på Tullen, men ikväll var det faktiskt lite sådär. Halvflummig service och Nina och jag delade på ett plockfat. Har gjort det flera gånger innan och då har det varit massor av mat, nu var det jättelite, så blev knappt mätta :/ Synd, brukar vara så bra där.
 
 
Strawberry Daiquiri
 
 
Bröd, tapenade och plockfat
 
 
Dessertfat 
 
 
Creme Brulée, cappuccino och espresso martiniStila

Go'kväll. Blev en heldag på jobbet idag igen, 10-20. Rätt trött när jag kom hem, men Fredrik och jag tittade på några avsnitt av Solsidan och nu blir det sova. Imorgon jobb 10-17 och efter det ska Nina och jag träffa vår gamla kollega Sandra och gå ut och äta. Myyyys! :)

 
Nya liquid lipsticks från Stila! :)Steak & Frites

Igår efter jobbet mötte jag upp Sofie. Gick till Tullen och jag beställde en Steak & Frites. Var såå hungrig! Och det var jättegott, som vanligt :)
Jobbar till strax efter sju ikväll, sedan blir det bara hem och ta det lugnt. Var ute i stallet i morse. Skönt att ha det klart när det är så här tråkigt och grått väder :/
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.