Strömsbergsgård

Lön förra veckan och jag är jättesugen på att shoppa lite nytt till hästarna :) Var på tävling hela helgen och vädret var superfint och varmt. Insåg att jag inte hade några bra täcken nu när värmen slog till. Hittade detta snygga coolertäcke från Horseware på Strömsbergsgård som är perfekt att ha som tävlingstäcke nu på sommaren. Svalkande, transporterar bort fukt och dessutom väldigt snyggt. Är svag för marinblått :)
 
 
Skulle även behöva beställa hem en till Ultra Shield. Helt klart det bästa flugmedlet!! Har redan en i stallet, men skulle behöva en att ha i transporten så man kan spraya på när man är på till exempel träning eller tävling. Ingen tävlingskarens och godkänd av kemikalieinspektionen :)
 
 
På tal om flugor och insekter så är det dags att införskaffa nya flugtäcken också.. Jag tycker själv att zebratäckena är helt klart bäst :) Har haft dem i flera år nu och hästarna klarar sig bra från irriterande flygfän. Detta från Hansbo har hals och magplatta, bra passform och är extremt prisvärt. Bästa sommarköpet :)
Tävlingsschabrak går det åt mycket av här hemma och det är alltid kul med nytt. Gillade dessa från HKM med den lilla bettdetaljen! :) Finns i många fina färger, men jag gillade bäst det ljusbruna och mörkbruna. Båda skulle passa fint på både Marco, Ratzia och Bill ♥
 
 
 
I samarbete med Strömsbergsgård

Jessica Högberg
· http://lchftrollet.blogg.se/

Älskar det blå täcket, ursnyggt!

Ida
· http://onboards.nu

Det marinblåa täcket var ju sjukt snyggt!
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.