Once Upon a Time

Go'kväll! Fredrik och jag har precis tittat på ett avsnitt av Once Upon a Time. Vi började följa den serien nyss, så såg fjärde avsnittet idag. Jag gillar den jättemycket än så länge! :)
Har dragit på mig en förkylning, så druckit en kopp te med ingefära och nu blir det sova. Vila och mycket vätska nu innan vi åker så hoppas jag det går över snabbt så jag slipper vara sjuk på semestern..

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara ♥

Netti Starby
· http://nettistarby.blogg.se/

Jättefint! :-D Kramis

Celine
· http://celinelf.blogg.se/

Once Upon A Time är så bra! Var helt besatt i den serien ett tag :)

Hannah
· http://nouw.com/hannahoster

Heeej! Det har länge varit en dröm för mig att få lansera skönhetsprodukter, produkter som jag själv har provat och fått fina resultat utav och som faktiskt är framtagna utav över 70 stycken forskare. Att få starta Hannahs Health And Beauty har gjort att alla mina drömmar har förverklats och att få vara min egna chef är superroligt. Men att få se skillnader på människors leenden, hud och fysik är ännu roligare och det var därför jag startade det här. Skulle du också vilja prova denna fantastiska tandkräm och få ett skinande leende? Skicka iväg ett mejl till Hannah.oster@hotmail.com. http://nouw.com/hannahoster/jag-ar-kar-31689952
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.