Chandelier

Fredrik och jag vill fräscha upp vardagsrummet hemma och bland annat köpa ny soffa, nytt soffbord och två stycken lampor. Jag vill ha en ny lampa i taket och även köpa en golvlampa att ha bredvid soffan. Just nu har vi bara en tråkig lampa med några spottar i taket och på golvet har vi ingen alls. Ibland sitter jag i soffan och läser eller pillat med datorn och då känns det för ljust att ha tänt i taket och blir ju alldeles för mörkt när det är släckt, så då hade en golvlampa varit perfekt.
I taket vill jag ha en kristallkrona. Det är något jag verkligen älskar och tycker är såå fint. Jag har en i min walk in closet som är jättefin, så nu vill jag ha något liknande, men kanske lite större, i vardagsrummet. Vi har inte jättehögt i tak, så den får inte hänga ner för mycket, men den kan gärna vara lite bredare istället.
Jag hittade ett gäng snygga kristallkronor hos Lampan.se. Fastnade för några från märkena Aneta och Markslöjd. Vill att lampan ska gå i silver då vi har mycket vitt och grått inne hos oss. Då känns det inte som att guld eller mässing passar in. Det måste matcha, hatar när det inte passar ihop, haha. Gillar däremot att blanda gammalt och modernt :)
Så golvlampan vill jag också ska vara i silver, och den ska vara ganska basic, diskret. Vi vill ha den ståendes bakom soffan så man kan ha den som läslampa eller om man bara vill ha lite mysbelysning och inte hela rummet ljust.
 
Här nedan är bilder på de kristallkronorna jag hittat som jag gillar. Vad tycker ni om dessa? Vilken är finast? :)
Den första är från Markslöjd, den andra från Aneta och den tredje också från Markslöjd.
I samarbete med lampan.se

Anita
· http://siliiins.blogg.se/

Snygga :D

Mathilda
· http://mathilba.se

Älskar kritallkronor! Helst stor med massa stenar!! Som dina bilder :)

My
· http://monkiapa.blogg.se/

Riktigt snygga!

Pauline Hurtig
· http://lillafrokenhurtig.blogg.se/

det är så fint!

emelie
· http://nouw.com/emelieastemo

så fina! vi har den i mitten hemma :D älskar den!
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.