Valentine's Day

Nu närmar det sig en av mina favoritdagar, nämligen Alla Hjärtans Dag. Jag tycker verkligen det är en sådan mysig dag ♥ Fredrik och jag brukar i och för sig ha som Alla Hjärtans Dag nästan jämt, haha, med mysiga middagar, bio, små presenter osv, men på självaste Alla Hjärtans Dag är det kul att göra något litet extra. I år har Fredrik och jag bokat bord på restaurangen Meet i Göteborg, så det kommer garanterat bli en mysig kväll :)
Just nu håller jag på att spana på någon liten Alla Hjärtans Dag present till honom också att ge bort på kvällen. Det är ju så himla roligt att ge bort något personligt och annorlunda, speciellt något oväntat som han inte skulle förvänta sig.
Hos Get Personal finns flera fina och roliga presenter till Alla Hjärtans dag både för honom och för henne. Dessutom kan man få dem extra personliga med gravyr!
Jag hittade bland annat några olika snusdosor i metall som jag tyckte var lite roliga :) Nu gillar jag ju inte att Fredrik snusar så klart, men han lär inte sluta så då kan han lika gärna ha en snygg snusdosa. Vanliga snusdosor är ju så fruktansvärt fula och plastiga, så som sagt, ska han hålla på med sådant får det var en stilren dosa åtminstone. Och självklart med hans namn ingraverat på locket ;)
Om jag nu inte ska uppmuntra honom till hans snusning (lutar dock ändå åt att beställa en snusdosa) så hittade jag även ett par superfina manschettknappar! De är i äkta silver från Ox & Bull och de jag fastnade för är kvadratiska. Levereras i en snygg ask! Tror inte ens Fredrik har några manschettknappar, så han skulle nog bli jätteglad för det :) Jag skulle även beställa gravyr på dem i så fall och då ta hans initialer med stora bokstäver, FL. Kanske något att ge honom i 30-årspresent till sommaren? :)
 
 
Detta inlägg är i samarbete med getpersonal.se

Netti Starby
· http://nettistarby.blogg.se/

Jättefina och bra tips! :-D Kramis

Sandra SG
· http://sandrasg.se

snygga!

Linnea Kin
· http://linneakinis.blogg.se/

ja alla hjärtans dag är mysigt! :)

sara
· http://sarakarlson.blogg.se

Ja just det ja, den dagen närmar ju sig! :)
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.