Maldives Day 6

Igår tog vi en båttur och snorklade på förmiddagen. Så himla härligt! Efter snorklingen släppte båten av oss på en obebodd ö där de fixade bbq-lunch :) Snorklade kring ön, solade och badade. Helt underbart. På eftermiddagen tog båten oss tillbaka till vår ö, så då gick vi till water villan och relaxade lite innan det var dags för middag :)
 
 
Klänning från Nelly
 
 
 Klänning från Love Triangle
 
 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara ←Maldives Day 5

Hade en helt uuunderbar dag igår i solen :) Gick bort till ena kanten av ön och när tidvattnet är lågt kan man gå ut till en liten sandbank. Hur fint som helst! ♥ Spenderade hela förmiddagen där med sol och bad och drack kokosvatten ur kokosnötter. Mums! Vi filmade och fotade massor med GoPron, men har inte fört över dem ännu, så visar dem i ett annat inlägg :) Fredrik sätter även ihop filmer varje dag från GoPron som jag tänkte lägga ut här på bloggen någon dag, men vill ni titta redan nu finns de på hans YouTube-kanal, Fredrik Lekander. Han har blivit jätteduktig på att sätta ihop filmer från våra resor. Så kul att ha!
Efter att vi hade käkat lunch gick vi och spelade lite minigolf och tog en milkshake, sedan lite sol och bad från water villan innan vi gjorde oss i ordning för middag.
På kvällen provade vi en ny restaurang och det var bästa middagen hittills. Beställde in grillade jätteräkor, pilgrimsmusslor, tonfisk, pommes och filet mignon. Supergott!
 
 
 Bikini från Victoria's Secret
 
 
Klänning från River Island
 
 
Baddräkt från Vero Moda
 
 
Klänning från True Decadence
 
 
Snapchat & Instagram - aamaziingsara ♥Maldives Day 4

Igår var en riktig slappardag :) Började med att promenera ett varv runt ön på morgonen innan frukost. Efter frukosten hängde vi lite på uteplatsen på vår water villa och badade. Vid lunch gick vi till ett café vid en av stränderna. Jag tog tonfisksallad och Fredrik tog hamburgare. Efteråt blev det lite strandhäng och bad, mer bad från water villan och på kvällen blev det middag.
 
 
Träningskläder från Stronger ↑
 
 
Maldives ♥
 
 
Bikini från Victoria's Secret ♥
 
 
Klänning från Nelly
 
 
Lunch
 
 
Färsk ananasjuice ♥
 
 
Bikini från Nelly ↑↓
 
 
Follow me to the Maldives
 
 
Klänning från Ida Sjöstedt ↑↓
 
 
 Instagram & Snapchat - aamaziingsara ♥
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.