All Soft

Detta är ett sponsrat inlägg.
 
Som ni redan vet så älskar jag att testa nya hårvårdsprodukter, och just nu använder jag serien All Soft från Redken. Jag använder All Soft schampo, inpackning, balsam och leave-in spray samt Anti Snap som är från Redkens serie Extreme. Jag har ju otroligt torrt och sprött hår, dessutom väldigt slitet eftersom jag bleker det och även använder en del plattång och locktång.
All Soft passar verkligen mitt hår så himla bra! Det ger extremt mycket fukt och näring till håret och inpackningen är verkligen en riktig fuktbomb. Jag älskar hur håret efteråt känns alldeles mjukt och medgörligt. Så enkelt att kamma ut utan att det tovar sig. Jag brukar som sagt även använda All Softs leave-in spray och Anti Snap. Anti Snap är en leave-in creme som är fullproppad med proteiner, så medan produkterna från All Soft tillför mitt hår massor utav fukt så bygger Anti Snap upp mitt hår och stärker det. Den skyddar även topparna från att klyvas, vilket mina annars lätt gör.
Anti Snap har också värmeskydd, så just nu använder jag den även när jag ska föna eller platta håret. Den är verkligen grymt bra!
Hos Ginos har de just nu ett superbra paketpris på All Soft produkterna. Schampo, balsam, inpackning och leave-in spray för endast 649 kronor. Galet bra pris!!
Vilka hårvårdsprodukter använder ni just nu och vilka är era favoriter? Förutom dessa från Redken så gillar jag även Young Again från Kevin Murphy, Discipline från Kerastase, True Soft från Maria Nila och Smooth Anti-Frizz från Bamboo (Alterna). Mitt hår är så strävt i sig själv så jag föredrar att använda lite tyngre produkter som verkligen gör håret mjukt. Silkeslent hår är bästa känslan :)
Jag får ofta mycket beröm för min hårfärg också, så kan berätta att jag varje vecka även tvättar med silverschampo och silverbalsam. Älskar Blonde Angel från Kevin Murphy och silverschampot från Fanola. Grymma produkter om man vill ha en kall ton på sitt hår!
 
 

Jeanette
· http://devote.se/jea

Jag är så otroligt dålig på att ta hand om mitt hår, förut var jag duktig på det och använde massa produkter för att hålla håret friskt och starkt, nu gör jag ingenting. Får kanske ta tag i det igen :)

Wendolie
·

Just nu använder jag Argan Oil of Morocco shampoo och balsam + CoCo LoCo Blow & Go Genius Lotion från Lee Stafford, dem är såå bra!! :-) Har du tästat dem förut? Hade det inte varit för att Redken tästar på djur, så hade jag villat tästa ut dems produkter..... :-(
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.