Kérastase

Detta inlägg är i samarbete med ginos.se
 
Som ni vet så älskar jag att testa nya hårvårdsprodukter och i och med att jag jobbar på salong så blir det att jag aldrig använder samma schampo och balsam, utan när det tar slut så testar jag alltid något nytt! :) Jag brukar variera mellan att använda produkter som är repair, moisture eller smoothing/anti-frizz då mitt hår både är skadat, torrt och väldigt frizzigt. Sist använde jag Kérastase Discipline schampo, balsam och inpackning som var otroligt bra. Det tog bort allt det frizziga och gjorde håret väldigt mjukt och följsamt.
Nyligen när de produkterna tog slut så valde jag faktiskt Kérastase igen, fast den här gången deras serie för superskadade, friterade hår, nämligen Resistance. Använder schampo, balsam, inpackning och serum i samma serie. Helt otroligt vårdande produkter som är fullproppade med proteiner, något som mitt slitna, blekta hår verkligen behöver.
Dessa produkter från Kérastase finns att köpa till jättebra pris hos Ginos. Ordinarie pris för schampo, balsam och inpackning går på drygt en tusenlapp, men hos Ginos kan du köpa dem i ett paket för endast 677 kronor. Galet bra! Bör tilläggas också hur dryga deras produkter är.
 
 
 
 
Bilder från ginos.se
 
Några andra produkter som jag vill tipsa om som jag älskar till mitt hår är Blonde Angel Wash och Blonde Angel från Kevin Murphy. Det är ett silverschampo och en silverkur. Jag får ofta beröm för min hårfärg, att den är så kall och blond, nästan lite silvrig i tonen. Det är tack vare att jag använder silverschampo och silverbalsam/inpackning varje vecka. Jag brukar alltid låta silverprodukterna sitta ett par minuter innan jag sköljer ur dem, är absolut inte rädd för att de ska suga åt sig för mycket. Jag är hellre lite lila i håret än gul, haha!
Sedan är Alterna Caviars Re-Texturizing Protein Cream ett måste hemma hos mig också. Det är en jättevårdande leave-in cream som jag tar i håret när det är fuktigt och sedan fönar i. Blir så himla mjukt!

Linda
· http://www.lindamarie.nu

Aldrig testat Kerastase faktiskt men har hört att det skall vara bra. Använder Lanza silverschampoo nu, hur bra som helst!
Svar: Ja verkligen kul, extra roligt när det är lokalt band med.

Jonna
· http://nouw.se/jonnaelb

Vilket bra tips <3

Netti Starby
· http://starbys.se

Kerastase har verkligen bra produkter! :-D Kramis

Jessica Högberg
· http://lchftrollet.blogg.se/

Silverschampo kanske jag ska prova nu till våren...

Svar: Ja gör det :D
Sara Ekman
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.