Things I'm going to do; Part 215

Lista nr 215 med vad jag kommer att göra inom en snar framtid :)
 
 
Jag har redan varit på TRE kryssningar i Karibien, men i januari ska mamma och jag åka igen! :) Längtar! Det blir 11 nätter och vi kommer besöka Aruba, Curacao, Bonaire, St. Lucia och Antigua ♥ / I've already been on THREE Caribbean cruises, but this January mom and I will go again! :) Can't wait! It will be 11 nights and we'll visit Aruba, Curacao, Bonaire, St. Lucia och Antigua ♥Lip Kit

Tre nya lip kits från Kylie Cosmetics! Boss, Say No More och Ironic. Boss och Ironic är matte liquid lipsticks och Say No More är velvet liquid lipstick. Älskar färgerna! Den gröna är lite udda och vågad, men jag älskar ju att variera och ha alla möjliga färger på läpparna :)

 
Instagram & Snapchat - aamaziingsara ♥Vadstena Klosterhotell

Detta är ett sponsrat inlägg.
 
Något som jag skulle vilja bli bättre på är att turista i Sverige. Det finns ju faktiskt otroligt många fina platser i Sverige som jag inte har besökt, men gärna skulle vilja besöka. Bland annat skulle jag vilja åka på en härlig spaweekend till Vadstena Klosterhotell. Det ligger vackert till i Östergötland precis vid Vättern och förutom att åka dit för en spahelg kan man även besöka Vadstena Slott, Klosterkyrkan och gå på museum. Det finns bland annat ett leksaksmusem. Det hade varit hur kul som helst att besöka!
Hotellet har också en prisbelönt restaurang, Munkklostret, med en fantastisk meny. Vattnades ordentligt i munnen när jag läste allt gott de hade att bjuda på! Hummersoppa, råbiff, oxfilé, fjällröding, chokladfondant och hjortronparfait var bara några av godsakerna som fanns med på menyn.
Hotellets spa ser verkligen jättefint och rofyllt ut och det finns bland annat saltvattenpool, bubbelpool utomhus, ångbad med aromterapi, finsk sauna m.m. Man kan även boka behandlingar, så som ansiktsbehandlingar, olika sorters massage, lerinpackning, kroppspeeling och fotvård. Hade varit underbart att åka dit och bara njuta en helg med spa, god mat och den vackra naturen kring hotellet och dess historia.
Det finns flera olika paket att boka hos Vadstena Klosterhotell och jag har kikat på deras sommarpaket med KlosterSPA. Där ingår bland annat entré till spa, lån av badrock och tofflor, tvårätters middag i restaurangen, tillgång till gym och stor frukostbuffé (äääälskar frukostbuffé). Väldigt prisvärt!
Är det någon av er som har varit på Vadstena Klosterhotell? Eller kanske inte bott på hotellet, men besökt staden? Vad tyckte ni i så fall? :)
 
 
dagar kvar till Hawaii
dagar kvar till Stilla Havet kryssning
dagar kvar till Sydney
dagar kvar till Singapore

     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.