Skincare Routine

Min hudvårdsrutin:
 
1. Clean Genie från Wishful. Jag börjar med att ta Clean Genie, som är en cleansing butter, på ansiktet när det är torrt. Den tar bort ALLT smink! Vattenfast mascara och matte liquid lipstick löser den upp i ett nafs och du kan gnugga den i ögonen utan att den svider. Gojsar runt med den i ansiktet till allt smink har lösts upp och sedan sköljer jag ansiktet med ljummet vatten. Finns på Sephora.
 
2. Foaming Face Wash från Kylie Skin. Efteråt, när ansiktet är fuktigt, tar jag detta skum och tvättar ansiktet med. Den är mild och skonsam och innehåller bland annat Vitamin C och E. Jag älskar double cleansing (läs mer om det HÄR) och tycker att Clean Genie och Foaming Face Wash är den perfekta kombon. Finns hos www.kylieskin.com.
 
3. Yo Glow Enzyme Scrub från Wishful. En gång i veckan peelar jag ansiktet efter att jag tvättat bort sminket. Denna tar man när ansiktet är torrt och peelar bort döda hudceller och orenheter med. Innehåller bland annat ananas- och papayaenzymer samt BHA- och AHA-syror. Finns på Sephora.
 
4. Vanilla Milk Toner från Kylie Skin. Efteråt tar jag denna toner på en bomullspad och sveper över ansiktet. Den är mjölkig i konsistensen, fri från alkohol och väldigt mild. Innehåller bland annat avokadoolja, kiwifröolja och äppelextrakt. Finns hos www.kylieskin.com.
 
5. Hydrating Serum från Rebecca Stella. Efter toner tar jag detta serum som doftar sååå gott! Det återfuktar och jämnar ut hudtonen samt ger ett jättefint glow. Tar några droppar och smörjer in ansiktet med. Finns hos www.rebeccastella.com och även hos Lyko.
 
6. Eye Cream från Kylie Skin. Nästa steg är den här ögonkrämen som återfuktar och tar bort mörka ringar samt motverkar fina linjer och rynkor. Innehåller bland annat grönt te, Vitamin E granatäppleextrakt. Finns hos www.kylieskin.com.
 
7. Face Moisturizer från Kylie Skin. Efter ögonkrämen är det dags för den här fuktkrämen. Den är ganska tjock i konsistensen, men blir absolut inte fet utan huden känns silkeslen och fräsch efteråt. Återfuktar och lugnar huden. Finns hos www.kylieskin.com.
 
8. Avslutar alltid min morgonrutin med solskyddsfaktor, just nu använder jag Rituals SPF50. Sååå viktigt med SPF oavsett årstid och väder när man ska gå ut ♥
 
 
Instagram - aamaziingsara ←

Hilma
·

Åh älskar såna här inlägg! Man får så mycket bra inspo! <3

Svar: Tack <3
Sara Ekman

Yasmine
· http://yasmissy.blogg.se

Väldigt bra tips! Min hudvårdsrutin är väldigt dålig, behöver definitivt step up my game där 🙂

Svar: Tack <3
Sara Ekman

Malin
· http://happym.se

Åhhh så kul att få läsa och få såna här tips!! Kram ♥️

Svar: Tack <3
Sara Ekman

Enna
·

Så kul att få läsa om! Och såå fina produkter ju :) Jag använder Yves rocher till hela min hudvårdsrutin!

Svar: Härligt <3
Sara Ekman

ullie
· http://weberskold.se

massa fint jag är så himla dålig på att använda sånt där

Svar: Tycker det är så kul med hudvård <3
Sara Ekman

Pauline
· http://lillafrokenhurtig.blogg.se

så kul att få ta del av :D

Svar: Tack <3
Sara Ekman
· Namn

· E-mail (publiceras ej)

· URL


     saraekman_@hotmail.com

Orlando.

Mount Rushmore.

New York.

Grand Canyon.

Foz Do Igaucu.

Aruba.

Rio de Janeiro.

Hollywood.


Follow on Bloglovin

http://endearingdreams.blogg.se


Antigua.

Seattle.

London.

Las Vegas.

Hawaii.

San Diego.

Dubai.

Horseshoe Bend.